A kellemes nyaralás és a félreértések elkerülése érdekében kérjük, olvassa el házirendünket.
Foglalásával azt feltételezzük, hogy Ön ismeri és elfogadja azt. A házirend be nem tartása az ott tartózkodás megszakítását vonhatja magával, a bérleti díj teljes összegének megfizetése mellett.

 1. Érkezéskor a vendég köteles kitölteni és személyes adataival ellátni az idegenforgalmi adóval kapcsolatos dokumentumot, valamint megfizetni a fennmaradó díjakat (idegenforgalmi díj , bérleti díj).
 2. A tulajdonos minden információval és esetleges segítséggel a vendégek szolgálatára áll az ott tartózkodás alatt. Javasoljuk, hogy a szállás minőségére vonatkozó esetleges kifogásokat lehetőleg minél előbb hozzák a tulajdonos tudomására.
 3. A vendégek felelősek a szálláshely tisztaságáért, valamint ezt kötelesek megőrizni. A tulajdonos nem köteles a vendég tartózkodása alatt a szállást takarítani, sem a szemetest kiüríteni.
 4.  A tulajdonos 7-naponta cseréli az ágyneműt, nem köteles azonban a vendégeknek állandó jelleggel kéztörlőt, törölközőt, konyhai törlőket, higiéniai kellékeket, toalettpapírt, tisztítószereket és mosogatószert biztosítani.
 5.  A tulajdonos nem felelős a vendégek szabadidejének eltöltéséért.
 6.  A vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Ez a felelősség a tulajdonost nem terheli. Amennyiben elhagyja az apartmant, köteles bezárni az ajtót és az ablakokat.
 7.  A tulajdonosnak nincs joga a vendég távollétében belépni annak szálláshelyére. Kivételt képeznek azok az esetek, melyekben elkerülhetetlen a belépése, biztonsági okok, műszaki meghibásodás vagy anyagi károk elkerülése végett. Ebben az esetben köteles erről a vendéget a következő találkozásnál vagy telefonon értesíteni. Amennyiben a tulajdonos gyanítja, hogy berendezésben kár keletkezett, a vendég köteles beengedni a szállásra, hogy ellenőrizze azt.
 8.  Nem engedélyezett a szállásra bevinni fegyvert, könnyen gyúlékony és robbanó anyagot, illetve olyan anyagot, aminek erős és kellemetlen szaga van, valamint olyan készüléket, ami étel elkészítésére szolgál ( pl. főzőlap ),vagy más nagy teljesítményű elektromos készüléket (pl.:ventillátor) a tulajdonos beleegyezése nélkül.
 9.  A vendégek kötelezettsége, hogy vigyázzanak a szálláshelyre kül- és beltéren egyaránt, valamint a berendezésekre. Nem megengedett a bútort áthelyezni az egyik helységből a másikba, valamint kivinni a benti felszereléseket másik szállásegységbe, házon kívülre, illetve a strandra.
 10.  A gyermekjátékok, könyvek, dvd-k, társasjátékok, konyhai és egyéb felszerelések az apartmanok tulajdonát képezik, ennek használatából eredő anyagi károkért a vendégek vállalják a felelősséget.
 11.  Az apartmanok ára a honlapon felsorolt összes szolgáltatást tartalmazza annak rendeltetésszerű használata esetén. Különös figyelmet érdemel a légkondicionáló használata, mely nyitott ajtó/ablak mellett extra költség megfizetését vonja maga után (2500 Ft/nap).